Een club als geen ander

*** vanwege covid-19 zijn we genoodzaakt deze activiteit uit te stellen***

 

Bestel tickets

VC Zoersel blaast binnenkort 50 kaarsjes uit! Met optredens van Guy Swinnen Band en Peter Hens (Rookie Comedy, Belgium's Got Talent)!

Over dit evenement

2 mei 2020 - Guy Swinnen Band - 22u

In 2020 wordt Guy Swinnen 60 jaar en zal hij met zijn band uitpakken met een speciale tour. De Belgische rocklegende Guy Swinnen staat al sinds de jaren ‘70 garant voor een unieke liveshow en die reputatie zal hij ook in 2020 hooghouden.Swinnen bracht in zijn carrière al meer dan 10 albums uit, zij het solo of met The Scabs. Hij kan hierdoor dan ook kiezen uit een goed gevuld repertoire en een rijk arsenaal aan klassiekers.Uiteraard brengt Guy met zijn band dan eveneens een flinke portie klassiekers van oa. The Scabs.

1 mei 2020 - Peter Hens (Rookie Comedy) - 20u

Eindelijk: een comedyvoorstelling voor kinderen van 10-15 jaar én hun (groot)ouders!

Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 15 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit “Ik mag mijn zusje niet meer slaan” en de opvolger “Ik mag mijn broertje niet meer slaan”.

Peter Hens is bekend van ‘Voor de Leeuwen’ en heeft al jarenlang (podium)ervaring opgedaan als (jongeren)entertainer. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

Programma van het feestweekend :

Donderdag 30 april

20:00u - Lampjeskwis voor verenigingen, families en vriendengroepen

Vrijdag 1 mei 2020

18:00u - Kinderdisco

20:00u - Peter Hens (Rookie Comedy, Belgium's Got Talent)

22:00u - White Shoes (Coverband)

Tussen en na de optredens DJ Alliance

Zaterdag 2 mei 2020

20:00u - Moots (Coverband)

22:00u - Guy Swinnen Band (The Scabs)

00:00u - Black & Blonde (Coverband)

Tussen en na de optredens DJ Alliance